24 Eylül 2014 Çarşamba

Ada 1 Yaşında

Ürünlerimize blog sayfamız, www.dugun.com ve instagram hesabımızın dışında Think Pink Cupcake'in Girne Caddesinde bulunan dükkanlarından tıpkı Ada'nın annesi gibi siz de ulaşabilirsiniz. 

Yine keyifli bir çalışmayla karşınızdayız :)
Deniz yıldızlarımızı bu kez pembe olarak kullandık. Dilediğiniz renklerde deniz yıldızı hazırlayabilmekteyiz. 

İyi ki doğmuş güzel Ada :) 
Sağlık, mutluluk ve bol şansın peşini bırakmayacağı bir hayat diliyoruz.


İrtibat
Nilay AYDER
0 532 407 27 97
nilayayder@hotmail.com





11 Eylül 2014 Perşembe

Think Pink Cupcake

Yepyeni bir dükkan açıldı Girne Caddesi'nde.
Think Pink Cupcake...

Dükkanın içi insanın içini ısıtan renklerle dekore edilmiş. İçeri girdiğinizde dükkanın sahipleri Ecem Hanım ve Kerem Bey inanılmaz bir pozitif enerjiyle sizi karşılıyorlar. Asıl uzmanlık alanları cupcake, ama tabi macaron, donut, cakepop, ev yapımı limonata ve sipariş üzerine şeker hamurlu mükemmel pastalar da hazırlıyorlar. Ürünlerin hepsi günlük yapılıyor ve satışa sunuluyor. Eğer siz de İzmir'deyseniz ve Karşıyaka'ya yakın bir yerlerdeyseniz gitmenizi, mükemmel cupcakelerinden tatmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bugün (11.09.2014) başlayacak ve 14.09.2014 pazar gününe kadar devam edecek olan Mavişehir Karya Evleri "Yaza Veda" şenliklerinde Think Pink standından da güzel cupcakelere ulaşabilirsiniz :) 

Doğum günü, düğün, doğum ve diğer tüm organizasyonlarda Renkli Kolonya ekibi o Think Pink Cupcake'le birlikte çalışıyoruz. Yaptığımız ortak çalışmaları ilerleyen zamanda sizlerle de paylaşacağım. 

Ben yaptıklarından örnek paylaşıyorum ama yine "Kimdir bu Think Pink Cupcake? Nerededir? Neler yapar?" diye merak edenler aşağıdaki linki tıklayarak facebook adreslerini ziyaret edebilirler.